fbpx

BettyBeauty / SeniCPH

Kunde
BettyBeauty

Services
Webudvikling

Year
2023

SeniCPH, en anerkendt skønhedsbehandlingstjeneste, stod over for en markant udfordring med et brand, der trods sit solide organiske salg, kæmpede med at generere betydelig online trafik. For at udnytte det eksisterende markeds potentiale og optimere den digitale tilstedeværelse, blev der truffet en strategisk beslutning om at integrere SeniCPH ind under det allerede veletablerede og succesfulde brand BettyZoo, hvilket resulterede i skabelsen af BettyBeauty.

Nyt system

Denne ambitiøse omstrukturering krævede en gennemgribende revision af både teknologi og branding. Først og fremmest blev der foretaget et skifte fra WordPress til Webflow for hjemmesidedesign og -administration, en ændring, der ikke alene forbedrede den overordnede systemintegration, men også halverede omkostningerne til digitale systemer. Yderligere blev booking-systemet opgraderet fra SetMore til Fresha, hvilket ligeledes bidrog til en betydelig reduktion af omkostninger, uden at det påvirkede konverteringsraterne.

Resultater

Trafikken kommer mest fra Google organisk og selvfølgelig fra hoved BettyZoo siden. Fordelingen er ca. 33% Organisk Google, 33% Organisk Social og resten referral og direkte. Før stod Organisk Google for over 50%. 

Men alt i alt er vi gået over 25X op i trafik, fordi siden blev sat sammen med et populært brand, nyt design og markedsføring af noget nyt giver et boost også fordi vi får mange gange mere trafik fra google på et bedre domæne. 

Det krævede en kreativ løsning som vi var heldige alle involveret ville være med til.

Webudvikling

Forside:

Behandlinger:

Permanent Makeup:

Egne marketingkanaler

BettyZoo bruger kun egne marketing kanaler og det er også her SeniCPH, senere: BettyBeauty er kommet over nu. 

Det nye Booking system er godt til at samle anmeldelser af BettyBeauty ind, godt til at komme i kontakt med alle sine kunder og godt til at få mulighed for at kunne sende mails og sms’er til ens tidligere kunder. 

Vi har også lavet interne systemer til at samle tilladelser til marketing sammen – for at gøre det endnu bedre.

Flere cases