fbpx

Hvordan fordobler man sit reach?

Skrevet af:

Anders

Digital Marketing bureau med AI løsninger

Har du et firma som får meget trafik på nettet bare fordi du eksistere?

Så vil du nok gerne have mere af det?

Ja, hvem vil ikke have mere trafik.

En nem måde er at oversætte sit site til engelsk, svensk, norske eller hvad end ellers giver mening.

Vi har gjort det nogen gange, med med webshops og det giver måske ikke helt 2x reach, men det tager ikke langt tid og det giver meget mere gratis trafik.

Det er også meget effektiv til service virksomheder, du rammer søgeord dine konkurrenter måske ikke rammer.

Du behøver ikke være international for at have sider på flere sprog

iPhone reparation og iPhone repair har henholdvist 800 søgninger og 300 søgninger om måneden i danmark, det betyder at der nok er nogen engelsk talende i Danmark som godt kunne tænke sig at købe sådan en. Prøv dine egne søgeord og se hvor mange søgninger der er på dem på engelsk. Eller skriv til os, så gør vi det med vores værktøjer.

Google kan nok godt finde ud af at iPhone reparation og iPhone repair er det samme, men du kommer stadig først hvis du har en side som rammer søgeordet nøjagtigt.

Hvordan gør vi det?

Hvis det skal gøres skal det gøres ordentligt, Google translate virker ikke. Google er dem du skal have trafikken af og de ved nok godt at du har brugt Google translate.

Heldigvis har vi AI. Vi bruger ChatGPT3.5 og ChatGPT4 til det, afhængig af hvad der virker bedst. For os virkede ChatGPT3.5 bedre til engelsk oversættelse og ChatGPT4 bedre til hollandsk – men der er meget forskel fra branche til branche.

Der er også en række automatiske systemer til det, både Shopify, WordPress og de fleste andre CMS’er har moduler som er lavet til det her og er bygget på et fundament af AI.

Hvad koster det?

Det er meget forskelligt, vi har en service side som skal betale omkring $10/md for at have en side som altid er opdatere på engelsk og som automatisk bliver oversæt når danske bliver skrevet.

Vi byggede selv oversættelsen til Mackabler, her kostede oversættelsen ca. $1000 til ChatGPT, uden udviklingen af systemerne, den opdatere også når der kommer nye artikler og produkter online.
Mackabler har 10.000 produkter, 1000 kategorier, 500 andre sider som alle har mindst 300ord tekst på sig.