Udforsk vores blog

Læs med på vores blog og få marketingtips og inspiration.

Marketing bureau med AI løsninger
Anders

Hvordan fordobler man sit reach?

Har du et firma som får meget trafik på nettet bare fordi du eksistere? Så vil du nok gerne have mere af det? Ja, hvem vil ikke have mere trafik. En nem måde er at oversætte sit site til engelsk, svensk, norske eller hvad end ellers giver mening. Vi har

Læs mere
SEO bureau i København
Steven Tran

Online marketing

Online marketing er blevet en afgørende del af enhver forretningsstrategi. Med internettets evige vækst og udvikling har virksomhederne utallige muligheder for at nå ud til potentielle kunder på nye og innovative måder.

Læs mere
Anders

Et af vores yndlings Shop systemer: Prestashop

PrestaShop tilbyder en række fordele for dem, der ønsker at oprette og drive en webshop. Dette system giver brugerne mulighed for at skræddersy deres online butikker med en bred vifte af tilpasningsmuligheder, hvilket gør det muligt at skabe et unikt udseende og en unik følelse, der passer til deres brand.

Læs mere
Anders

SEO Topical Authority SEO forklaret

Topical Authority inden for søgemaskineoptimering (SEO) er et koncept, der handler om at etablere en webside eller en forfatters ekspertstatus inden for et bestemt emneområde. Denne autoritet opnås ved at skabe dybdegående og omfattende indhold, der dækker et emne fra forskellige vinkler.

Læs mere
Anders

Shopify – et af vores yndlings Shop systemer

Shopify er en e-handelsplatform, der giver brugere mulighed for at oprette deres egne onlinebutikker. Den tilbyder værktøjer til at tilpasse butikkens udseende, administrere varelager, behandle ordrer og betalinger samt følge salgsstatistik.

Læs mere
Anders

Links betyder ikke længere noget i SEO

I årevis har links været vigtige for hvor du er placeret i organiske Google søgeresultater. Det har betydet så meget at mange meget professionelle firmaer’s eneste SEO strategi er at købe links eller på anden måde forsøge at skaffe links.

Læs mere
Anders

Et af vores yndlings CMS’er: WordPress

WordPress er det største CMS i verden, det er rigtigt godt men kan også være dårligt. Det betyder fx at det er her mest udvikling bliver lavet, det er også her der er flest plugins & moduler, ulempen er at det er også her der er mest hacking.

Læs mere
Cherry marketing bureau
Anders

2024 Marketing forudsigelser

Hos Cherry laver vi hvert år marketing forudsigelser for året som kommer. Vi kommer med nogen hver, også ser vi hvem der tog mest fejl når året er omme.

Læs mere
Anders

Et af vores yndlings Shop systemer: Shopware

Vi har arbejdet med Shopware i mange år og ved, hvor lækkert det er. Shopware har mange fordele og kun et par ulemper, som jeg vil komme nærmere ind på her. De gode sider ved ShopWare: Det er stabilt, og cachen er bygget ind fra starten, så det klarer let

Læs mere