fbpx
Branding marketing bureau

Affiliate marketing

Opnå flere salg og kundehenvendelser gennem affiliate marketing.
Hos Cherry laver vi opsætningen, optimeringen og finder dine partnere som tager dit salg til nye højder.

Hvad er Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing er marketing igennem partnere. 
Partnerne kan være mange, det kan være prissammenligningssider, rabatkode sider, Blogs, instagram influencer, Tiktok influencer osv.

Hoved idéer en at du giver partneren en del af din omsætning for at de finder en kunde til dig. Det kan gøres på mange måder, et fast beløb, en del af profitten eller en del af omsætningen fx.

Så hvis du har et firma med “abonnenter på skovle” for 99kr/md så giver du en partner , den bedste skovl på instagram, 99kr for at finde dig en kunde, som du ved er hos dig i gennemsnitligt 3md.
På den måde vinder alle, både partneren, dig som sælger og kunden. 

Vores tilgang til
Affiliate Marketing

Uanset hvilken branche du befinder dig i, udarbejder vi altid en skræddersyet Affiliate Marketing strategi ud fra disse trin:

Opsætning af alt det tekniske

Finder den rigtige platform som passer til jer, laver opsætningen.

Finder partnere

Det kan være svært at finde de første partnere, som er villige til at tage dit uprøvede program ind, heldigvis er det lettere at finde de næste.

Budgettering og Budstrategi

Skal du give en del af din omsætning? Profit? Eller et fast beløb? Er nogen partnere mere værdifulde end andre? 

Find flere og bedre partnere

Vedligehold nuværende partnere, få bedre tal, kontakt større partnere og få flere partnere organisk.

Opnå flere kundehenvendelser og salg

Vækst din forretning med hjælp fra Affiliate Marketing

Affiliate Marketing tilbyder en direkte og målbar metode til at få nye kunder hvor du er sikker på at du ikke bruger penge du ikke tjener tilbage.

Med Affiliate Marketing får du aldrig en udgift uden at have en indtægt først, så det er både styr på Likviditeten og return on investment (ROI).

Denne tilgang er fleksibel og tilpasselig, hvilket gør det muligt at lave din del af arbejdet en gang også lade dine partnere levere resultater til dig forevigt.

Google Ads bureau

De Affiliate Marketing platforme vi arbejder med

Vi har arbejdet med de fleste platforme og arbejder fortsat med disse. Det betyder ikke at vi udelukkende arbejder med disse da vi mangler en god platform til at tage sig at Tiktok, som ikke er fundet endnu.

Vi har sat tracking op, brugt deres API’er og lavet integrationer til alle disse platforme. Vi har flere års erfaring med disse platforme. 

Cases med Affiliate Marketing

Google Ads bureau

Din tålmodige samarbejdspartner i Affiliate Marketing

Når du vælger Cherry som din Affiliate Marketing partner, får du meget mere end blot en serviceudbyder; du får en dedikeret samarbejdspartner i din digitale vækstrejse.

Vores team af erfarne Affiliate Marketing eksperter forstår, hvordan man navigerer i den komplekse verden af online marketing for at maksimere din synlighed og profit.

Vi kombinerer kreativitet og tålmodighed med data-drevne strategier for at skabe resultater både nu men særligt også i fremtiden.

Få en gratis SEO analyse

6 gode grunde til at vælge os

Erfarne eksperter: Hos Cherry arbejder et team af Affiliate Marketing eksperter med omfattende erfaring og dyb indsigt i digitale reklamestrategier. Vores ekspertise sikrer, at dine kampagner er i de bedste hænder.

Vi har prøvet det selv: Vi har selv siddet med forretninger som manglede salg og derfor ved vi hvor let man opper i de fælder for hurtig tom omsætning der er i Affiliate Marketing.

Vi laver langsigtede strategier: Det koster tid på den korte bane, men virker ekstremt godt på den lange bane. Affiliate Marketing kræver stort set intet vedligeholdelse så det virker meget bedre sådan.

Datadrevet tilgang: Vores tilgang er grundigt datadrevet, hvilket betyder, at vi analyserer markedstendenser, kundeadfærd og partnerdata for at sikre, at dine investeringer giver den højeste ROI.

Transparent rapportering: Cherry prioriterer åbenhed og regelmæssig rapportering, så du altid er opdateret med dine kampagners ydeevne og kan se de konkrete resultater af dine investeringer.

Resultatfokuseret tilgang: Vores primære mål er at drive vækst og succes for din virksomhed. Vi er dedikerede til at levere målbare resultater, der bidrager til din forretnings vækst og succes på lang sigt.