Shopify – et af vores yndlings Shop systemer

Skrevet af:

Anders

Vi har mange kunder med Shopify, fordi det er let at komme igang med, det er genialt til e-commerce forretninger som ikke har tid eller penge til at lave alt selv og du kan uden problemer have en webshop uden at kode en linje kode på noget tidspunkt.

Shopify er en e-handelsplatform, der giver brugere mulighed for at oprette deres egne onlinebutikker. Den tilbyder værktøjer til at tilpasse butikkens udseende, administrere varelager, behandle ordrer og betalinger samt følge salgsstatistik. Shopify understøtter også integration med forskellige markedsføringsværktøjer og sociale medieplatforme, hvilket gør det nemmere for brugere at promovere deres produkter og nå ud til et bredere publikum. Med sin brugervenlige grænseflade og omfattende funktionalitet er Shopify populær blandt både små og mellemstore virksomheder.

Shopify er en fremragende løsning for iværksættere, der ønsker at oprette onlinebutikker, men som ikke nødvendigvis har erfaring med webdesign eller e-handel. Platformen er designet til at være både intuitiv og brugervenlig, hvilket gør det muligt for selv komplette nybegyndere at oprette og administrere en webshop med lethed.

En af de største fordele ved Shopify er dens række af professionelt designede skabeloner. Disse skabeloner giver iværksættere mulighed for at skabe attraktive og funktionelle butikker uden at skulle kende til kodning eller webdesign. Skabelonerne er tilpasselige, så man kan give sin butik et unikt udseende, der passer til ens brand, uden at skulle bekymre sig om de tekniske detaljer.

Ydermere integrerer Shopify problemfrit med forskellige betalingssystemer, hvilket fjerner kompleksiteten ved at sætte betalingsløsninger op fra bunden. Denne integration sikrer en problemfri betalingsoplevelse for kunderne og mindsker risikoen for transaktionsfejl, hvilket er essentielt for enhver online forretning.

Platformen tilbyder også effektiv varelagerstyring, hvilket er afgørende for at undgå almindelige fejl som oversalg. Med Shopify’s system kan iværksættere nemt spore deres lagerbeholdninger og sikre, at deres produkter altid er tilgængelige for kunderne.

Shopify forstår vigtigheden af support og uddannelse, især for dem, der er nye i e-handelsverdenen. Derfor tilbyder platformen omfattende uddannelsesressourcer, herunder vejledninger, video tutorials og et aktivt community forum. Disse ressourcer er uvurderlige for iværksættere, der lærer at navigere i e-handelens komplekse landskab.

Endelig er SEO og marketing væsentlige aspekter af enhver online virksomhed. Shopify hjælper iværksættere med at optimere deres butikker for søgemaskiner og tilbyder værktøjer til at drive effektive marketingkampagner, hvilket er afgørende for at tiltrække og fastholde kunder.

Marketing på Meta og Google kunne ikke være lettere med Shopify, du kan få apps med alle funktioner direkte i din Shopify shop, så du aldrig behøver bekymre dig om dit tag er oppe, om dit feed virker eller om dine data er rigtige. Både Meta’s og Google’s apps er kodet af Shopify selv, så de er super gode og stabile.

Hastighed på webshops er altid et problem, med Shopify kan du med et par huske regler klare dig rigtigt godt med en god hastighed, det eneste du skal sikre dig er at du ikke må have for mange javascripts, og hvis du har er det en god idé at loade eksterne/ikke-vigtige javascripts dem efter alt andet indhold er færdigt med at blive loadet også skal du sikre dig at dine billeder er store nok og komprimeret når du uploader dem til din butik. Shopify komprimere og formindsker dine billede automatisk og gør det på en moderne måde som tilgodeser både mobiler med høj pixeldensitet og store PC’er med lavere pixeldensitet. Du kan næsten ikke gøre noget forkert.

Samlet set tilbyder Shopify en omfattende, fejlfri løsning for iværksættere, der ønsker at springe ind i onlinebutikkens verden uden forudgående viden om oprettelse og drift af en webshop. Ved at fjerne de tekniske barrierer og tilbyde robust support, gør Shopify det muligt for iværksættere at fokusere på at vokse deres forretning frem for at blive fanget i de tekniske detaljer.

Vi oplever mange som har Shopity også et stort teknisk bagland af systemer til vare indkøb, marketing og lager, selvom om mange af disse systemer er rigtigt gode og kan en masse ting, så har vi, i de tilfælde vi har set, oplevet af Shopify’s interne system til lagerstyring er mindst ligeså godt for kunden som det system de har tilføjet bag ved, vi har en holdning til webudvikling og websystemer at man skal altid holde det så simpelt som muligt, jo flere systemer man har jo mere kan gå galt og særligt med lagerstyring så er det vigtigt at opdage fejlen så hurtigt som muligt, ikke når den har været igennem 3 systemer.

Vi mener ikke Shopify er til store virksomheder med store webshops. Det er for begrænset og for dyrt.
Du har ikke adgang til at gøre hvad du vil med dine sider, du kan det meste, men hvis du er en stor virksomhed kan det være du mangler en enkelt funktion som kan koste dig dyrt.
Prisen er en anden ting, med Shopify kommer du altid til at betale en del af din omsætning til Shopify, ud over betalingsgebyr, den halve procent betyder så meget i en stor webshop at man kan køre en hel shop alene på det gebyr. Store shopify Shops betaler som regel 2% i gebyr, regning for at vælge egen betalingsplatform og gebyr til Shopify, andre shops kan komme ned på 0,4% uden de store problemer.