Mackabler

Kunde
Mackabler

Services
SEO og AI

Year
2021-

Mackabler er en gammel shop der sælger kabler, adaptere og tilbehør i nichen til Apple enheder.
Mackabler har en svensk version, Norsk version, Hollandsk version, engelsk version og 2 ekstra danske shops. Så samlet 8 shops. Produkterne bliver oprettet på den danske butik også går der et par dage så er samme produkter på alle de andre shops med lokal sprog, valuta osv. Helt automatisk.

Vi har brugt meget AI på Mackabler, det er sådan vi kan lave det hele automatisk.

Det betyder meget gratis organisk trafik. Her er den organiske Google trafik for mac-kabels.nl, Mackabler.no og cablesformac.com i nogen tilfældige måneder i 2023, som du kan se gå grafen klar op ad. Og alt det her er automatisk genereret ud fra en lang prompt og den danske tekst, billederne og specifikationerne på dansk.

Hvordan er det lavet?

Før opretter en ansat den danske tekst og uploader billeder, sætter prisen, sætter tekniske specs ind osv.

Teksten der skal skrive her kan også laves med AI, her bruger den alt dataen fra produktet og en lang prompt til at lave udkastet til en tekst som den ansatte så kan redigere og lave bedre. AI magic knappen er den der bruges der. Der er også en knap til hurtigt at oversætte titlen, valuta og specifikationer.

Her bliver produkterne også oprettet på de 7 andre shops. Dog uden tekst og kun med titlen og kun hoved felterne oversat.

Om natten bliver produktet oversat med et simpelt script som tager alt dataen fra databasen og oversætter det. Promten var i starten “Translate this to english”, men efterhånden som vi har fixet fejl er det blevet over 500 ord lang, der er en del af det som er system-prompt og en lille del som er user-prompten, første del er for at lave regler for oversættelsen, fx lad vær med at bruge h1, brug kun h2 og p, skriv lister når det giver mening fx. Anden del er her man skriver oversæt denne tekst. Det er vigtigt at sidste del er samme sprog som man vil oversætte til, da det giver meget færre problemer, vi har fundet ud af at system-prompten er bedst på engelsk.

Teksterne på danske er værre at lave, her skal den tage udgangspunkt i den tekst der er i forvejen, men må ikke skrive det samme og skal være omhyggelig med ikke at skrive noget forkert. Oversættelse er lettere.

Det tager ca. 15m at oprette et produkt på 8 shops. Og det meste er lavet så automatisk at enhver kan gøre det.

Resultater?

– Eksport står for 30% af omsætningen fra 4,7% før AI systemer.

– Sparet ~640.000 kr., konsulentomkostninger

– Indtage nyt marked(holland) på 30 dage, 37 timer og 568$

– NPS score på 72 for 2023 (op fra 66 gennemsnitligt)

Ps: Hverken os eller nogen af vores kunder blev ramt af Google’s “helpful content” opdatering i start 2024, som har deindexseret rigtigt mange sider med meget Ai indhold.

Flere cases