Hvordan fordobler man sit reach?

Marketing bureau med AI løsninger

Har du et firma som får meget trafik på nettet bare fordi du eksistere? Så vil du nok gerne have mere af det? Ja, hvem vil ikke have mere trafik. En nem måde er at oversætte sit site til engelsk, svensk, norske eller hvad end ellers giver mening. Vi har gjort det nogen gange, med […]

Hvad er affiliate marketing? Alt du behøver at vide

hvad er affiliate marketing

Affiliate marketing er blevet en vigtig del af den digitale økonomi, hvilket tilbyder en unik mulighed for både annoncører og publishers til at optimerer deres indtjeningspotentiale gennem præstationsbaserede reklamestrategier.

Online marketing

SEO bureau i København

Online marketing er blevet en afgørende del af enhver forretningsstrategi. Med internettets evige vækst og udvikling har virksomhederne utallige muligheder for at nå ud til potentielle kunder på nye og innovative måder.

Et af vores yndlings Shop systemer: Prestashop

PrestaShop tilbyder en række fordele for dem, der ønsker at oprette og drive en webshop. Dette system giver brugerne mulighed for at skræddersy deres online butikker med en bred vifte af tilpasningsmuligheder, hvilket gør det muligt at skabe et unikt udseende og en unik følelse, der passer til deres brand.

SEO Topical Authority SEO forklaret

Topical Authority inden for søgemaskineoptimering (SEO) er et koncept, der handler om at etablere en webside eller en forfatters ekspertstatus inden for et bestemt emneområde. Denne autoritet opnås ved at skabe dybdegående og omfattende indhold, der dækker et emne fra forskellige vinkler.

Shopify – et af vores yndlings Shop systemer

Shopify er en e-handelsplatform, der giver brugere mulighed for at oprette deres egne onlinebutikker. Den tilbyder værktøjer til at tilpasse butikkens udseende, administrere varelager, behandle ordrer og betalinger samt følge salgsstatistik.

Links betyder ikke længere noget i SEO

I årevis har links været vigtige for hvor du er placeret i organiske Google søgeresultater. Det har betydet så meget at mange meget professionelle firmaer’s eneste SEO strategi er at købe links eller på anden måde forsøge at skaffe links.

Hvad er SEO? Komplet guide til søgemaskineoptimering i 2024

Digital markedsføring og SEO, Search Engine Optimization, er et nøglekomponent for at forbedre din hjemmesides synlighed i søgemaskiners organiske resultater. Dette fokusområde er afgørende for at tiltrække højere kvalitet og større mængder af webtrafik.

Et af vores yndlings CMS’er: WordPress

Wordpress er det største CMS i verden, det er rigtigt godt men kan også være dårligt. Det betyder fx at det er her mest udvikling bliver lavet, det er også her der er flest plugins & moduler, ulempen er at det er også her der er mest hacking.

Import products from Woocommerce to Shopify using ChatGPT for free

You can import products to shopify using a CSV file, and you can export a CSV file with all your products using Woocommerce on WordPress.

But buy some changeness Woocommerce exports images , separated and Shopify want the images in a new line with only the “handle” filled out.